Duurzame doder

Zij moordt voor het leven. Haar slachtoffers zijn een erotisch liefdesgebaar naar het leven toe. 

Zij doodt de muggen die het bloed uit haar minnaar zuigen.  Mosquito-Free-Download-PNG.png
Het zijn de mensen die het leven uit de aarde zuigen. De mens met hun narcistische denkwijze. Alsof zij belangrijker zijn dan het leven zelf. Alsof zij meer recht hebben op het leven dan dat varkens hebben. Alsof zij meer recht hebben op het leven dan het leven zelf.

De lijken geeft ze aan het leven terug. Zo is dood zijn het allerbeste wat een slachtoffer heeft gepresteerd. De enige keer dat hij geeft in plaats van te nemen.

Ze doodt alleen de grote muggen. Diegene die zich helemaal vol met bloed hebben gezogen zodat ze met het blote oog meer dan zichtbaar zijn. Dat zijn mensen die dieren consumeren. Maar vooral degene die de consumptie van dieren stimuleren. Ze doodt deze op een laffe wijze. Van achteren, stil als een muis. Waar de kinderen bij zijn. Want de wijze waarop is niet belangrijk. Als het doel maar wordt behaald.

Alles moet zo snel mogelijk gebeuren. Elke seconde later is weer een seconde waarbij een grote mug heeft kunnen ademen en consumeren.

Haar beweegredenen zijn algemeen bekend. Haar patroon is niet moeilijk. Ze werd in de media uitgeroepen tot de Duurzame Doder. De wereld volgt haar duurzame doden en smult er van. Uit een begripvolle angst is er een beweging ontstaan waarbij er wordt geprobeerd om in kleine muggetjes te veranderen. Mensen zijn het leven gaan respecteren.

En ze is nu oud. Haar doel is behaald. Ze leeft in een wereld waarbij veeteelt dezelfde status als slavernij heeft. Een wereld waarin er respect wordt getoond naar het leven.

Ze moordt niet meer.

Ze knipoogt naar het leven.
En het leven knipoogt terug.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s