Films & Series 2018

In mijn vorige blog lichtte ik de films en series uit die mij heel goed konden bekoren in 2017. 3 van die films had ik in 2016 al bestempeld als een film waar ik erg naar uitkeek. Nu hoop ik dat weer te gaan doen.

Dus bij deze de films en series in 2018 waar ik naar uitkijk. En nu hopen dat ze dan nog goed worden ook.

Marvel

1200px-MarvelLogo.svg.png

Marvel heeft volgend jaar weer heel wat voor film- en serieliefhebbers in petto. Ik kijk niet erg uit naar Black Panther. Infinity War wordt alleen leuk omdat er eindelijk hoofdpersonages dood gaan en de Guardians er in meespelen. The New Mutants is wel iets waar ik benieuwd naar ben. Als het echt horror wordt ga ik er niet naartoe, maar dat psychedelisch gedoe is altijd wel tof. Captain Marvel wordt niet heel tof denk ik. Geen idee.

Maar het is vooral het tweede seizoen van Legion waar ik enorm naar uitkijk. Mijn hoop is dat Disney het seizoen meteen met al zijn afleveringen op hun nieuwe on-demand service kwakt.

Solo: A Star Wars Story

Solo-A-Star-Wars-Story-02.jpg

Tja, deze film zal vast wel worden verplaatst naar december. Er gaan enorm veel geruchten rond over de meest drastische dingen die zich op de set afspelen. Als ik de geruchten moet geloven wordt dit een regelrechte ramp. Maar ik heb hoop. Rogue One was ook heel slecht, maar het laatste gedeelte was toch wel best tof. Ik hoop dat dit gewoon een erg toffe Star Wars film wordt en dat Disney heeft geleerd van hun fouten.

Ook gaat Disney een Star Wars serie voor hun on-demand service maken. Of dat volgend jaar zal zijn?

Robin Hood

maxresdefault.jpg

Er komt weer eens een nieuwe Robin Hood film. Of het gaat een hele toffe film worden, of het wordt meer iets als de dit jaar verschenen King Arthur. De schrijver is namelijk ook de schrijver en producer van laatstgenoemde film. Maar wie weet, ik verwacht wel iets leuks.

Mowgli

andy-serkis-n.jpg

In 2016 kwam Disney met een heerlijk spektakel genaamd The Jungle Book. 2 jaar later volgt weer een dergelijke film. Deze keer uit handen van Andy Serkis, de man achter Gollum, Caesar (aap), Snoke, en de recent verschenen film Breathe. De laatstgenoemde film liet uit de reacties zien dat Serkis nog wel het een en ander te leren heeft als regisseur. Maar toch denk ik dat dit weleens een hele toffe film kan gaan worden. Het belooft vooral een hele duistere en trouwe film te worden over de avonturen van Mowgli. Ik heb dit jaar nog een stuk uit het originele boek van Rudyard Kupling gelezen. En dat voelde inderdaad al heel anders aan dan de Disney-versie. Ik ben benieuwd!

Annihilation

Mijn meest favoriete actrice Natalie Portman speelt weer een intelligente rol in de nieuwste film van Ex Machina regisseur Alex Garland. De trailer doet vermoeden dat dit een hele aparte film gaat worden, en misschien wel eens een hele goede. De film zal eventjes in de bioscoop te zien zijn en wordt in nog geen maand meteen op Netflix gezet.

Maniac

maniac_tv_series-298955163-large.jpg

Een serie die volgend jaar gaat verschijnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Stone en Jonah Hill. Het zal gaan over een soort van instituut en fantasie/droom wereld van mensen die in dat instituut zitten? Het komt dus best wel in de buurt van Legion. En de producer van het derde seizoen van The Leftovers zit hier ook sterk aan verbonden. Dus nu snap je wel dat ik hier naar uitkijk. De serie wordt trouwens gemaakt voor Netflix.

Musicals

Wat betreft musicals zijn er 2 films waar ik best wel naar uitkijk komend jaar. The Greatest Showman die in januari verschijnt lijkt me best tof. Alleen de trailer liet misschien net iets teveel zien en ik vermoed dat het niet in de buurt komt van La La Land. Maar voor nu staat er eind december een nieuwe Mary Poppins op de agenda. En ja, dat lijkt me heel erg tof. Emily Blunt is gecast voor de hoofdrol en ik ben benieuwd wat voor magie zij de bioscoop in weet te blazen.

Dit zijn zo’n beetje de films en series waar ik volgend jaar naar uitkijk. Eigenlijk is er, behalve Legion, helemaal niets wat mij echt heel erg leuk lijkt. Terwijl ik dat voor 2017 wel heel sterk had bij een groot aantal films. Ik hoop dat er nog een hoop mooie films verschijnen in 2018 die heel goed zijn, maar ik vrees dat het een niet erg mooi jaar gaat worden.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s